Ποιοι Ειμαστε

Η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι
Απρόσωπη

WELCOME TO MS AUTO

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας οχήματα σε απίστευτες τιμές & Άριστη Εξυπηρέτηση.

Η MS-AUTO ιδρύθηκε το 1997 και εδρεύει στην Ηλιούπολη. Το κύριο αντικείμενο εργασιών είναι η εμπορία καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αυτοκίνητα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η επιλογή των μεταχειρισμένων γίνεται με αυστηρά κριτήρια και πάντα με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας.

Η επαγγελματική εντιμότητα και ευθύνη συνέβαλε στην διαμόρφωση ενός πολύ σημαντικού πελατολογίου που ανέδειξε την επιχείρηση μας σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες της αγοράς, ώστε σήμερα να βρίσκεται σε μια από τις πρώτες θέσεις στο χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Ελάτε να δείτε αυτοκίνητα για όλα τα γούστα στις ποιο προσιτές τιμές της αγοράς, να ανταλλάξετε το παλαιό σας αυτοκίνητο και να εξυπηρετηθείτε από το έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας. Η εταιρία μας διαθέτει τα πιο ευέλικτα χαμηλότοκα τραπεζικά χρηματοδοτικά προγράμματα.

 — Μηνάς Σούλης, Ιδρυτής

ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το προσωπικό μας έχει περάσει από εκπαίδευση, ώστε να σας παρέχουμε τις γνώσεις που χρειάζεστε για να πάρετε μια σωστή απόφαση ως προς την επιλογή του οχήματος που είναι κατάλληλο για τον τρόπο ζωής σας.

  • Τμήμα χρηματοδότησης χωρίς άγχος.
  • Δυνατότητα Leasing.
  • Πλούσια επιλογή από δημοφιλή οχήματα.
  • Καλή σχέση ποιότητας και τιμής.
  • Γνωρίζουμε πώς να χειριζόμαστε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αυτοκινήτων.
  • Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές Αυτοκινήτων

Κατασκευαστές

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Ποια είναι η αξία του; Σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή για το αυτοκίνητο σας. Μπορούμε ακόμη να χειριστούμε όλα τα έγγραφα. Προγραμματίστε το ραντεβού σας σήμερα!

Διαλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων. Τα αυτοκίνητά μας παραδίδονται πλήρως ελεγμένα με όλα τα εχτρα που διαθέτουν.

Στείλτε μας με ένα email ή καλέστε μας, για την υπηρεσία που χρειάζεστε και το προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).