Η Εταιρεία

MS Auto > Η Εταιρεία

Welcome to MS Auto

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας οχήματα σε απίστευτες τιμές & Άριστη Εξυπηρέτηση.

Η MS-AUTO ιδρύθηκε το 1997 από τον Μηνά Σούλη και εδρεύει στην Ηλιούπολη. Το κύριο αντικείμενο εργασιών είναι η εμπορία καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αυτοκίνητα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η επιλογή των μεταχειρισμένων γίνεται με αυστηρά κριτήρια και πάντα με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας.

Η επαγγελματική εντιμότητα και ευθύνη συνέβαλε στην διαμόρφωση ενός πολύ σημαντικού πελατολογίου που ανέδειξε την επιχείρηση μας σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες της αγοράς, ώστε σήμερα να βρίσκεται σε μια από τις πρώτες θέσεις στο χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Ελάτε να δείτε αυτοκίνητα για όλα τα γούστα στις ποιο προσιτές τιμές της αγοράς, να ανταλλάξετε το παλαιό σας αυτοκίνητο και να εξυπηρετηθείτε από το έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας.

Η εταιρία μας διαθέτει τα πιο ευέλικτα χαμηλότοκα τραπεζικά χρηματοδοτικά προγράμματα.

Ειδικές Προσφορές

Δυνατότητα εταιρικών πωλήσεων, χρονομισθώσεων και παραγγελιών από το εξωτερικό.

Ελεγμένα Οχήματα

Τα αυτοκίνητα μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα, ελεγμένα διεξοδικά με λίγα χιλιόμετρα και εγγύηση.

Μεγάλες Ευκαιρίες

Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις μεγάλων ευκαιριών για όσους ονειρεύονται το δικό τους αξιόλογο αυτοκίνητο.

Σχόλια

Διαβάστε τι λένε οι πελάτες μας για τις υπηρεσίες μας και την ποιότητα των οχημάτων μας

Νικηφορος Βλαχος

Το μόνο που έχω να προσθέσω στα 5 αστέρια που έδωσα στην κριτική είναι ότι απλά είναι το καλύτερο μαγαζί της Ελλάδας! Αγοράζεις αυτοκίνητο χωρίς να χρειαστεί να ελέγξεις τίποτα απλά πληρώνεις και φεύγεις!!

Νικηφορος Βλαχος
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΥΡΑΚΗΣ

Μια εξαίρετη ομάδα ανθρώπων που εργάζονται για πολλά χρόνια μαζί και κάνουν την διαφορά στην αγορά αυτοκινήτου. Ταχύτατοι στην εξυπηρέτηση, με απόλυτη διαφάνεια και με αξιόπιστες προτάσεις στους 4 τροχούς. Από τα πιο σοβαρά καταστήματα στο Χώρο

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΥΡΑΚΗΣ
Αθηναιος Παναθηναιος

Είμαι πελάτης κατ’ εξακολούθηση. Το MS AUTO έχει μια καταπληκτική ομάδα που μπορεί να λύσει το πρόβλημα της οικονομικής και αξιόπιστης αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Συνιστάται ανεπιφύλακτα

Αθηναιος Παναθηναιος
Φωτης Αλεξοπουλος

Πολύ καλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων! +++

Φωτης Αλεξοπουλος

Κατασκευαστές

Η MS Auto Συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές Αυτοκινήτων

Λίστα Σύγκρισης